miercuri, 30 iunie 2010

Viituri,oameni necajiti, guvernanti plutitori..

Premierul a facut o afirmatie epocala: situatia e mult mai grava pe teren decat se vede la televizor. De aici reies urmatoarele:
-premierul se uita la televizor
-premierul se informeaza de la televizor
-premierul isi plateste degeaba o turma de consilieri pe diferite domenii
-premierul nu este in legatura cu ministri din cabinetul sau( ori acestia sunt toti in concediu de odihna,urmand exemplul de acum consacrat al dlui Videanu, care, fie primar general, fie orice altceva important, venea val-vartej de pe diferite coaste de azur, de fildes, brava etc, atunci cand se rascula natura-ghinionist tip..)
-premierul a reusit sa descopere Romania reala iesind de unul singur din turnul de fildes al Palatului Victoria
-premierul nu are nici o autoritate in fata ministrilor sai, care nu l-au insotit in aceasta misiune
-premierul e un om norocos: nu l-a luat apa( desi e mai inalta ca el), nu l-a injurat nimeni in direct.
In rest, Siretul isi vede de treaba, duce sate intregi cu el,nu numai mori, Prutul se umple de apele Moldovei si vine si el involburat, iar guvernantii amana la nesfarsit punerea in practica a unor proiecte mixte cu vecinii nostri pentru a evita sau macar micsora efectele dezastruoase ale ploilor ucrainiene si moldovenesti asupra Romaniei.Ca doar Siretul si Prutul au intrat tot fara viza in tara si anul trecut..


Romanii au prilej sa-si aminteasca din nou proverbul:" Sa nu dea Dumnezeu romanului cat poate duce", pentru ca mai avem pana la alegeri, iar guvernul lui Boc sta pe loc si taie (salarii) e drept , dar si sporeste (de maine) :preturi.Deci, in mare, e bine.Foaie verde si-un dudau , si-o sa fie si mai...stie romanul, ca s-a nascut poet.

Dar avem si o veste buna: au fost identificati vinovatii pentru situatia grava in care se gaseste Romania dinafara de televizor:meteorologii! Ministrul Blaga a investigat cu mijloace specifice si a decis astfel, cu o figura incruntata.

Oare de ce se supara?In Romania totul trebuie sa fie portocaliu, nu rosu!

Niciun comentariu: