miercuri, 23 iunie 2010

Headline:"Dan Diaconescu (s-a arestat preventiv) in direct!"

A stat si si-a facut niste calcule, ca tot romanul in criza, a vazut ca i-a scazut ratingul si nu are cu ce sa-si cumpere o racheta si s-a oferit spre sacrificare pe altarul "jurnalismului de investigatie".Parca il vad folosind la maximum ragazul de 30 de zile, pentru a-si conduce singur ancheta si pentru a da o mana de ajutor la elucidarea altor cazuri care zac cu "AN"( autor necunoscut) stampilat pe coperta in dulapurile procurorilor..

In acelasi timp, ii face si un mic serviciu guvernului, ca sa-i dea ragaz sa-si treaca legile la Curtea Constitutionala.

Asa zice presa de azi, asa cred si eu.De altfel, e atat de evident, e la mintea cocosului, cum zicea romanul alta data, cand era destept(at) si producea vorbe de duh..

Am mai citit ca cei mai multi sustinatori ai lui DD sunt pensionari, unii chiar au declarat ca nu se vor mai supara ca le va fi redusa pensia daca idolul lor va fi eliberat..Puteti sa credeti ca am ajuns aici? Oricat de mult subiectivism ar exista, oricat de multa simpatie a nascut DD in sufletele unor oameni simpli, care isi petreceau noptile "cautand-o" pe Elodia, mi se pare culmea prostiei sa spui asemenea lucruri..
Asadar, OTV urca binisor in preferintele romanilor simtitori.Asta s-a si vrut ca scop primar.Despre cele secundare, sa asteptam 30 zile, dar sa ne uitam numai cu un ochi la TV, si cu celalalt in buzunare.

Niciun comentariu: