joi, 2 aprilie 2009

Minunata Marga Barbu

A murit o FEMEIE,o MUIERE adevarata: MARGA BARBU.Cea mai ispititoare( detest cuvantul:"sexy"),cea mai desteapta,cea mai "dracoasa" dintre romance,aceea pe care noi toti si toate o iubeam,o invidiam,o admiram.Am iubit-o pe Marga Barbu de cand ma stiu:haiducii lui Saptecai sau ai oricui n-ar fi avut nici un chichirez fara ea.Ea era glia,frumosul,dragostea de viata a romanului.Ea era Romania,asa cum ne-ar placea sa o stie strainii:frumoasa,desteapta,cu har si cu vino-incoace!
Dar,la urma urmei, daca tot suntem datori o moarte,una singura,si ce daca a murit?De va fi sa se duca in rai sau in iad,Magda, Muierea Romanca,va face zile fripte si Domnului si Vrasmasului:pentru ca nici chiar EI nu pot sa ramana nemuritori si reci in fata EI!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Sfat: daca se va mai intampla sa aveti un sentiment atat de frumos fata de cineva este bine sa ii spuneti. Este trist ca nu i-ati spus lucrurile astea. Sigur s-ar fi bucurat! Poate daca am comunica mai mult sentimentele bune pe care le avem, am trai intr-o lume mai buna.