miercuri, 26 noiembrie 2008

Draga Irina,

Iti inteleg punctul de vedere,dar comentariul meu este legat de faptul ca in Romania a fi "batran", adica a avea mai mult de 35 ani incepe sa fie un handicap in politica.Ai trait inainte de 1989, ai fost membru al parlamentului mai mult de un mandat,astea sunt minusuri.Suntem incurajati de tot ce misca in jurul nostru sa gandim asa.De unde, comentariul meu despre Hillary.
Desigur, si in privinta tinerelor femei ai dreptate.Dar eu pot sa reclam tratamentul celor din generatia mea, pentru ca ma lupt pentru femei,inclusiv cele tinere:am o initiativa legislativa prin care propun ca listele pentru alegerile locale sa cuprinda nume de femei si barbati in alternanta,pentru a ajuta cat mai multe femei sa devina consilieri locali, sa se afirme in politica si sa poata candida in parlament,am insistat ca in PSD sa avem candidate femei pentru toate functiile de vice-presedinte..Dar pana cand femeile nu se vor bate pentru ele impreuna si pentru fiecare dintre ele impreuna, nu vom reusi.

2 comentarii:

Tudorina spunea...

Dna Cliveti, e o mare pierdere ca nu ati reusit sa obtineti mandatul in Parlament. Sper sa nu va descurajati si sa continuati lupta pentru egalitatea de sanse in Romania.
Va doresc mult, mult succes!

Unknown spunea...

Multumesc.Sper sa mai am ceva de spus in politica romaneasca.