miercuri, 9 ianuarie 2013

Stagii europene pentru 2013


A început perioada de înscriere pentru stagiile în cadrul Comisei Europene cu perioada de desfăsurare a stagiului între 1 Octombrie 2013 si 28 Februarie 2014. Acestea se adresează în principal tinerilor absolventi de universitate, fără a-i exclude pe cei care – în cadrul programului de învătare de-a lungul vietii - au obtinut recent o diplomă universitară si se află la începutul unei noi cariere profesionale. Candidatul trebuie să cunosca foarte bine cel putin una dintre următoarele 3 limbi: engleză, franceză sau germană. Aceste stagii sunt plătite, indemnizatia fiind în jur de 1100 euro, pe lânga această sumă se vor rambursa si cheltuielile de călătorie. În această sumă sunt incluse si asigurarea de sănătate si cea pentru accidente la locul de muncă. Termenul limită de înscriere este 31 Ianuarie 2013.

Mai multe informatii precum si procedura de înscriere găsiti accesând următorul link:
http://ec.europa.eu/stages/index_en.htmCompetitia EPSO pentru pozitia de Asistent în domeniile audit, financiar sau contabilitate si economic sau statistica


Oficiul European pentru Selectia de personal a deschis competitia pentru pozitia de Asistent în domeniile audit, financiar sau contabilitate si economic sau statistică. Termenul limită pentru înscrieri este 22 Ianuarie 2013 la ora 12:00 CET. Candidatul trebuie să îndeplinească conditiile profesionale mentionate în procedura de înscriere si să cunoscă foarte bine cel putin una dintre următoarele 3 limbi europene: engleză, franceză sau germană.
Mai multe detalii despre această competitie si procedura de înscriere găsiti accesând următorul link:

http://europa.eu/epso/2012/assistants/index_en.htm#

Niciun comentariu: