luni, 25 octombrie 2010

Scrisoare deschisă către dl Adrian Popescu,deputat colegiul 2 Bacau

Domnule Deputat,


Vă scriu in calitate de fost deputat de Bacău in perioada 2000-2008 si de candidat pentru funcţia de deputat in colegiul 2 Bacau in cadrul alegerilor pentru Parlamentul României din 2008.

Am respectat voinţa locuitorilor colegiului 2 Bacău care v-au acordat dvs cele mai multe sufragii si v-am acordat, la rândul meu, beneficiul de incredere la care mă obligă regulile democraţiei.

Consider că depunerea moţiunii de cenzură de către partidele din arcul opoziţiei reprezintă un moment crucial pentru destinul României si al românilor.Fiecare vot acordat pentru susţinerea acestei moţiuni este de o maximă importanţa şi are efect direct asupra vieţii fiecăruia dintre locuitorii României.

Sunteţi membru al PDL, partid aflat la guvernare, dar reprezentaţi in Parlamentul României pe toti locuitorii colegiului 2 Bacău.

In aceste condiţii, in numele băcăuanilor care v-au votat şi care contestă acum politica dezastruoasă a PDL, in numele celor care au votat Minodora Cliveti si PSD, in numele celor care au ales să nu voteze, precum şi in numele celor care, neavând drept de vot in noiembrie 2008, nu şi-au putut manifesta opţiunea electorală, dar care sunt cetaţeni ai Bacăului,


va cer să susţineţi moţiunea de cenzură !


Va reamintesc că numai o acţiune directă, un vot efectiv pentru moţiune dat in Parlament este de natură a contribui la adoptarea moţiunii, şi nu o non-acţiune, cum ar fi abţinerea sau absenţa din sala de plen in ziua votului.



Av.Minodora Cliveti, fost deputat de Bacău, locuitor al colegiului 2 Bacău

2 comentarii:

Bibliotecaru spunea...

:)
Chiar văd un abces de conştiinţă.

Bibliotecaru spunea...

Ei... Bănuiam eu.