joi, 7 ianuarie 2010

Ce faci cand esti frumoasa si ministra..

De ce ne e frica... cum zicea dl presedinte.Ziarele straine au luat-o pe Elena Udrea in vizor.Pe nedrept? "Don't hate me 'cause I'm beautiful", se potriveste perfect pe t shirt-ul Claudiei Schiffer, dar in gura ministrei suna deplasat.Nu sunt geloasa pe Elena Udrea, n-o urasc pentru ca e frumoasa, si, da, sunt de acord ca e desteapta.Dar tocmai de aceea, ma asteptam de la ea sa reactioneze altfel la norul galactic de comentarii care se fac pe seama decolteului sau.

Nu, domnilor (poate si doamnelor) de la 7X7 belgian,numirea Elenei Udrea la turism si, mai nou, la dezvoltare, nu este o strategie politica romanesca, nu e o gaselnita geniala pentru a atrage turisti ( si chiar daca ar fi, as fi prima care protesteaza, pentru ca mi s-ar parea o politica de un imens prost gust, si, mai ales, misogina si discriminatorie la adresa romancelor:adica. vezi Doamne, iesim si noi in lume cu ce producem,respectiv gagici misto..).

Elena Udrea e ministru pentru ca asa a vrut presedintele, si nu exista nici o garantie ca va transforma Romania intr-o destinatie turistica preferata de belgieni macar.De altfel, nu mai e o inocenta in ale turismului, a avut o bucata buna de mandat la dispozitie pentru a ne incita, daca nu a ne convinge..
Deci,tabloidele vorbesc despre ministra noastra ca prezenta fizica,fotografiile selectate de acestea nu o prezinta la biroul sau, in Parlament etc, ci asa cum se vede.

Aceasta abordare nu poate fi evitata( e drept ca belgienii s-au servit de materialul clientului, nu au trucat poze cu dna Udrea), dar nu e de nici un folos Romaniei.

Niciun comentariu: