luni, 10 decembrie 2012

Victoria din 9 decembrie




Victoria stralucita si coplesitoare a Uniunii Social Liberale este dovada clara si de netagaduit ca romanii au decis sfarsitul regimului Basescu inca de acum cateva luni cand au votat pentru suspendarea presedintelui.

Rezultatul referendumului,contestat si comentat la Bruxelles, este confirmat de victoria in alegerile pentru legislativul national.

Vocile europene, cele care se mai indoiesc de legitimitatea si justetea politicii USL, vor tacea acum.

Romanii au acceptat,prin vocea liderilor USL, cerintele europene, chiar si pe cele nedrepte,stiind ca au in maneca o carte esentiala si de necombatut:votul masiv in favoarea USL la 9 decembrie,cand,am dovedit ceea ce aveam de dovedit.

Quod erat demonstrandum!

Vrem o alta politica, una nationala si europeana!Vrem sa avem o tara puternica,sigura,in care sa traim decent noi,generatiile prezente si, mai ales,cele viitoare,intr-un spatiu european coerent,solidar si puternic.


Si asta se va intampla in Romania urmare a votului de la 9 decembrie,ziua in care ne-am regasit noi, romanii, demnitatea de a ne exprima ferm si in mod democratic,vointa.


2 comentarii:

Unknown spunea...

Cu obida, si totusi atat de delicat descris sinistrul intamplat celor care au adus faradelegea la rang de regula.
Este atat de bine cain raul trait, n-am acceptat MAI RAUL. Obisnuinta cu raul. Iata, nu in zadar rosteam cu "majuscule" ca-s social democrat prin structura si membru P.S.D. De acum ochii pe noi sa nu facem nici macar de departe ce au facut. Da, politica nationala in comcertul Europei. Nu dizolvarea intereselor natiunii in sulfuricul, clorhidricul sau cianurile europene. Iarasi plecaciune dumneavoastra.

Bibliotecaru spunea...

Crăciun Fericit!